Bu Blogda Ara

17 Ekim 2013 Perşembe

Kabarık Saçlar İçin 6 Çözüm.~

Kabarık Saçlar için çözümlerBir türlü söz geçiremediğiniz kabaran saçlarınız sizi canınızdan mı bezdirdi? İşte çözümü; saç kremi ve ısı koruyucu sprey kullanmayı ihmal etmeyin, saçınızı neme doyurun.^^

Saç Kremi Kullanın! ♥
Her banyoda mutlaka saç kremi kullanın. Durulamadan önce saç kremini saçınızda bir süre bekletmeyi ihmal etmeyin. Banyodan çıktığınızda başınıza sardığınız havlu mikrofiber özellikli olursa saçınızın daha az kabaracağını da aklınızdan çıkarmayın.

Saçınızı neme doyurun.♥
Kuru saçlar havadaki nemi sünger gibi emip kabarmaya yol açacağından, saçlarınızı mümkün olduğunca neme doyurmakta fayda var. Yoldan çıkıp söz dinlemeyerek kabaran saçlara engel olmak için her banyodan sonra nemlendirme özellikli saç bakım ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Kabarık Saçlar için çözümlerSaçınıza geceden şekil verin.♥ 
Sabahları duş almak için vaktiniz olmuyorsa, duşunuzu geceden alın ve saçlarınıza şekillendirici bakım sürün. Ardından ense hizasında saçınızı toplayın ve küçük bir topuz elde edin. Sabah uyandığınızda saçınızı açın ve parmaklarınızın yardımıyla nazikçe saçınıza şekil verin. Hem doğal görünen hem de kabarmayan bir saça kavuşmuş olacaksınız.

Isı koruyucu sprey kullanın.♥
Saç kurutma makinesi, düzleştirici ya da maşa gibi ısıveren şekillendiricileri kullanmadan önce ısı koruyucu sprey kullanmanız şart.


İyon özellikli saç şekillendiricileri tercih edin.♥
Elektriklenmeyi önleyen, saçlarınızın kolay taranmasını ve daha parlak görünmesini sağlayan iyon özellikli saç kurutma makineleri, yıllardır aradığınız kurtarıcınız olabilir.


Düzenli bakım yapın.♥
İnatla kabaran saçlarınıza söz geçirmenin bir diğer yolu, düzenli ilgi ve bakımdan geçiyor. Haftada en az bir kere uygulayacağınız saç tipinize uygun maskeler sayesinde, daha sağlıklı ve söz dinleyen saçlara kavuşmanız mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder